Podnikatelský plán založení živnosti - Janáková, Michaela (2017)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení obchodu s korálky. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti živnostenského podnikání a rozepsány obsahové náplně jednotlivých kapitol, které tvoří podnikatelský plán. Praktická část slouží k aplikaci teoretických poznatků do praxe. Je zde vytvořen podnikatelský plán, kde je definován prodávaný produkt a cílové trhy, je zde zanalyzováno vnější, konkurenční i vnitřní prostředí a zpracován marketingový, operační a finanční plán. Na základě vypracovaného plánu lze posoudit jeho realizovatelnost