Strategie podniku - Linhartová, Barbora (2017)
Tato diplomová práce se zabývá strategií podniku. Je rozdělena na dva hlavní tematické celky, část teoretickou a část praktickou. První ze zmíněných částí shrnuje teoretické poznatky týkající se strategického řízení, samotné strategie a strategické analýzy. Převážnou většinu druhé, praktické části práce, pak tvoří strategická analýza konkrétního podniku. Cílem práce je na základě výstupů provedené strategické analýzy navrhnout strategii budoucího rozvoje vybraného podniku.