Strategie podniku - Linhartová, Barbora; Kovář, František, 1940-; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato diplomová práce se zabývá strategií podniku. Je rozdělena na dva hlavní tematické celky, část teoretickou a část praktickou. První ze zmíněných částí shrnuje teoretické poznatky týkající se strategického řízení, samotné strategie a strategické analýzy. Převážnou většinu druhé, praktické části práce, pak tvoří strategická analýza konkrétního podniku. Cílem práce je na základě výstupů provedené strategické analýzy navrhnout strategii budoucího rozvoje vybraného podniku.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: strategický management; podnikání; management [obor dipl. práce]; Strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; business; master's theses