Systémová analýza managementu kvality v podniku DERATEX - Drbálek, Jaroslav; Černá, Anna, 1954-; Nesládek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Řízení kvality služeb je pro mnohé podniky procesem, který nelze zvládnout bez vhodně zvolené koncepce systému managementu kvality. Popis používaných termínů, přístupů a principů doplňuje základní přehled existujících přístupů k systému kvality. Tato diplomová práce je zaměřena na koncepci ISO. Popisuje model přístupu k systému managementu kvality v České republice nejvíce využívaný, protože nabízí vhodné nástroje pro řízení a hodnocení kvality služeb. Cílem práce je stanovení objektivního stavu systému managementu kvality v podniku pomocí provedené analýzy, která využívá metodiky logického rámce RADAR ve verzi 2013. Na základě rozdílů hodnocení jsou stanoveny oblasti s návrhy pro zlepšení v rámci podniku.
Vedoucí práce: Anna Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: management jakosti; ISO; (437.3); (043)378.2; Česko; management [obor dipl. práce]; ISO; EFQM; RADAR; diplomové práce; quality control; Czechia; master's theses