Analýza marketingového mixu vybrané společnosti - Kalná, Iveta (2017)
Cílem mé bakalářské práce je analýza současného marketingového mixu ZOO Jihlava. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá definicí a charakterizací služeb, marketingu služeb a problematikou jednotlivých nástrojů rozšířeného marketingového mixu. Zároveň bude tato část východiskem pro praktickou část. Podstatou praktické části je podrobný rozbor marketingového mixu. Součástí této části je také mnou zpracovaná SWOT analýza pomocí jednotlivých matic. Závěrem práce je hodnocení fungujícího marketingového mixu a doporučení na základě tohoto zkoumání a zpracované SWOT analýzy.