Podnikatelský plán - Čížková, Kamila; Dvořák, Jiří; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu na vytvoření nového saunového centra v Praze. Účelem práce je sestavit jednotlivé části podnikatelského plánu tak, aby poskytovali dostatečnou vypovídací hodnotu o reálnosti a proveditelnosti projektu. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Praktická část obsahuje mnou navržený, konkrétní podnikatelský plán na vybudování nového saunového centra v Praze. Nedílnou součástí práce je také finanční plán, který slouží jako informace pro potenciální investory, zda je tento plán realizovatelný a životaschopný. Provedena je také citlivostní analýza, která definuje krajní hodnoty, kdy je projekt ještě efektivní a vyplácí se ho zrealizovat.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial planning; financial analysis; master's theses