Metodika pro vývoj mobilních aplikací v React Native - Suk, Filip (2016)
Hlavním cílem této práce je navržení metodiky pro vývoj mobilních aplikací ve frameworku React Native. Pro splnění hlavního cíle si práce klade následující dílčí cíle: charakterizovat současný stav mobilního vývoje, uvést čtenáře do problematiky vývoje aplikací v JavaScriptu a React Native, navrhnout metodický obsah rozšířením metodiky OpenUP a metodiku aplikovat na vývoji ukázkové aplikace. Výstupy práce mohou mít přínos pro menší týmy implementující mobilní aplikace či studenty se zájmem o tento obor.