Právní odpovědnost ve sportu - Alferova, Valeriya (2017)
Cílem této práci je zjistit, jak je právo propojené se sportem a jak na něho působí. Hlavním prvkem mé práce je pochopení zapojení pravá do sportu. A to v situaci, když dojde k jednotlivým úrazům. V tomto mně pomůžou příklady z odborné české literatury. Budu se zabývat popisem skutečných úrazu z různých sportovních odvětvi. Také jsem popsala jednotlivá pravidla a předpisy, sankce a tresty za jejich porušení. Budu to probírat i z hlediska sportovní legislativy a vysvětlím, z jakého důvodu vůbec došlo k zapojení práva.