Recruitment ve firmě - Maredová, Barbora (2017)
Bakalářská práce se zabývá lidskými zdroji ve firmě, obzvláště personálním činnostem a samotnému recruitmentu. Cílem je popsat procesy získávání a výběru pracovníků v globální společnosti a následně navrhnout opatření pro zlepšení. Teoretická část je zejména o charakteristice pojmu řízení lidských zdrojů, především se zaměřuje na procesy získávání a výběru pracovníků. Praktická část se věnuje informacím o těchto procesech, které jsou porovnávány s teoretickými znalostmi. V závěru práce jsou navržena opatření pro vybranou firmu.