Recruitment ve firmě - Maredová, Barbora; Šíšová, Veronika; Králová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Bakalářská práce se zabývá lidskými zdroji ve firmě, obzvláště personálním činnostem a samotnému recruitmentu. Cílem je popsat procesy získávání a výběru pracovníků v globální společnosti a následně navrhnout opatření pro zlepšení. Teoretická část je zejména o charakteristice pojmu řízení lidských zdrojů, především se zaměřuje na procesy získávání a výběru pracovníků. Praktická část se věnuje informacím o těchto procesech, které jsou porovnávány s teoretickými znalostmi. V závěru práce jsou navržena opatření pro vybranou firmu.
Vedoucí práce: Veronika Lochmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses