Vybrané metody recruitmentu ve firmě - Švecová, Veronika (2017)
Cílem bakalářské práce je popsat proces získávání a výběru zaměstnanců. Soustředí se na dvě často používané a velmi zajímavé metody: assessment centrum a výběrový pohovor. Teoretická část obsahuje uvedení do problematiky a shrnutí informací o těchto metodách. Úkolem praktické části je konfrontovat teoretické poznatky s fungováním výběrových řízení ve vybrané firmě. Pro potřeby bakalářské práce byla navázána spolupráce se společností ČSOB. Cílem praktické části je popsat a zhodnotit průběh a obsah výběrových řízení v ČSOB. Jsou zmíněny podobnosti a odlišnosti mezi teorií a praxí. Nakonec jsou sestavena doporučení na základě poskytnutých informací a účasti na výběrových řízeních.