Státní a nestátní aktéři v procesu integrace imigrantů na švédský pracovní trh - Teska, Lukáš (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice integrace imigrantů na pracovní trh ve Švédsku. Klade si za úkol ukázat a analyzovat agendu hlavních státních aktérů, kteří v procesu integrace na pracovní trh hrají značnou roli a následně ukázat možnosti doplnění státních institucí nestátními organizacemi v těch oblastech integrace, kde je to výhodné. Dále se práce snaží ukázat i způsoby komunikace státních i nestátních aktérů s nově příchozími imigranty.