Státní a nestátní aktéři v procesu integrace imigrantů na švédský pracovní trh - Teska, Lukáš; Doležal, Tomáš; Votoupalová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice integrace imigrantů na pracovní trh ve Švédsku. Klade si za úkol ukázat a analyzovat agendu hlavních státních aktérů, kteří v procesu integrace na pracovní trh hrají značnou roli a následně ukázat možnosti doplnění státních institucí nestátními organizacemi v těch oblastech integrace, kde je to výhodné. Dále se práce snaží ukázat i způsoby komunikace státních i nestátních aktérů s nově příchozími imigranty.
Vedoucí práce: Tomáš Doležal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses