Analýza a návrh marketingové komunikace pro vybranou cateringovou firmu - Miklošin, Ondřej; Oberhel, Martin; Gunina, Daria; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu marketingové komunikace společnosti White Circus catering a poté navrhnout potenciální komunikační aktivity pro tuto společnost. V teoretické části budou definovány základní pojmy týkající se marketingového mixu se zaměřením na komunikační mix včetně moderních marketingových trendů. Praktická část bude věnována společnosti White Circus, která je součástí společnosti Ambiente, bude provedena analýza konkurence této firmy a na základě hloubkového rozhovoru s marketingovým ředitelem bude analyzována marketingová komunikace, a nakonec bude proveden návrh nových komunikačních možností pro tuto společnost, které by mohla využít ve své budoucí marketingové komunikaci.
Vedoucí práce: Martin Oberhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: marketing; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; bakalářské práce; marketing; communication in marketing; bachelor's theses