Podnikatelský plán založení cestovní kanceláře - Žďárská, Ilona; Kvítková, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro založení cestovní kanceláře. Součástí je ipodrobná analýza podmínek při jakých lze cestovní kancelář v České republice založit. Hlavním segmentem cestovní kanceláře by měla být stále se rozšiřující populace nad 55 let, protože tento segment má do budoucna velký potenciál. Práce se zaměří i na práci s marketingovými nástroji a jejich kvalitním využitím. Tato práce pak bude sloužit také jako prostředek ke zhodnocení, zda má tento podnikatelský záměr šanci na reálné fungování, či nikoliv.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses