Česko-norská obchodní spolupráce s přihlédnutím ke kulturním odlištnostem - Sumegová, Tamara; Müllerová, Františka, 1948-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je analýza obchodních vztahů České republiky a Norska z pohledu obchodní výměny a kulturních odlišností. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První kapitola je zaměřena na obecnou charakteristiku Norska. Druhá kapitola charakterizuje Norsko z ekonomického hlediska. Třetí kapitola pojednává o česko-norské obchodní spolupráci. Čtvrtá kapitola obsahuje informace o specifické norské kultuře, rozdílech mezi českým a norským národem a obchodním jednání s Nory. Pátá kapitola se věnuje dotazníkovému šetření s českými obchodníky, kteří mají zkušenosti s obchodním jednáním s Nory.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses