Analýza hypotečního trhu České republiky ve srovnání s Německem - Sudová, Kateřina; Bič, Josef; Jedlinský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a srovnáním hypotečního trhu České republiky a Německa v kontextu jeho vývoje a současných trendů. První část práce popisuje obecně hypoteční úvěr, dále definuje, jak hypoteční trh funguje a vymezuje základní termíny. Druhá část se zaměřuje na vývoj hypotečních trhů v obou zemích v průběhu posledních 20 let, ale také srovnává jejich nemovitostní trhy. Poslední část práce se věnuje aktuálním trendům, ale také změnám a predikci možného budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses