Postavenie Brazília na trhu ropy - Kužmová, Anna; Gullová, Soňa, 1954-; Horáková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cieľom bakalárskej práce je analyzovať postavenie Brazílie na svetovom trhu ropy. Prvá kapitola je zameraná na základnú charakteristiku ropy a obchodovanie s ňou. Druhá kapitola je venovaná aktuálnej situácii na svetovom trhu ropy a objasnenie súčasného vývoja jeho základných ukazovateľov. Tretia kapitola sa zaoberá na poukázanie na zmenu postavenia Brazílie na svetovom trhu, mieru vplyvu ropného odvetvia na domácu ekonomiku a analýzu súčasného stavu brazílskeho ropného trhu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses