Česko - moldavské vztahy se zaměřením na činnost společnosti MoldVin - Klícha, Michal; Němečková, Iveta; Hroník, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spojenou s Česko-moldavskými vztahy a následně činností společnosti MoldVin, spol. s.r.o., která je dovozcem moldavského vína na český trh. Práce popisuje postupný vývoj moldavské ekonomiky se zaměřením na členství této země v organizaci SNS. Česko-moldavské vztahy jsou stěžejní částí této práce a je jim tedy věnována velká část práce. Hlavním cílem je zhodnocení možností pro české podnikatele, kteří uvažují o proniknutí na moldavský trh. V další části práce je hlavním cílem navržení možného postupu, kterým by společnost Moldvin, spol. s.r.o. mohla v budoucnu oslovit nové zákazníky.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses