Přímé zahraniční investice ČLR do Evropy : faktory, trendy a dopady čínské investiční aktivity na evropský trh - Holavová, Petra; Neumann, Pavel, 1956-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu investic z Čínské lidové republiky do Evropy a rozebírá, za jakým účelem jsou investice prováděny a jaký dopad má investiční aktivita čínských subjektů na jednotlivé evropské země i na region EU jako celek. Primárním cílem práce je poskytnout ucelený podklad pro širší rozbor problematiky čínských odchozích přímých zahraničních investic v Evropě a zhodnotit dopady čínské investiční aktivity na evropském trhu.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses