Marketingový komunikačný plán spoločnosti Firma s.r.o. pre rok 2018 - Subovicsová, Monika (2017)
Predmetom diplomovej práce je zvolenie komunikačnej stratégie spoločnosti Firma s.r.o. Cieľom práce je vytvorenie marketingového komunikačného plánu spoločnosti pre rok 2018. Práca je rozdelená do piatich kapitol, ktoré sú ďalej členené na podkapitoly. Prvá kapitola je venovaná teoretickému vymedzeniu marketingovej komunikácie a komunikačného procesu s predstavením jednotlivých komunikačných kanálov. V ďalšej časti je charakterizovaný proces plánovania marketingovej komunikácie a v rámci toho kreatívne a mediálne plánovanie. V tretej kapitole je predstavená spoločnosť Firma s.r.o. a je analyzovaná súčasná pozícia spoločnosti na trhu. Nasledujúca kapitola analyzuje marketingovú činnosť hlavných konkurentov a partnerov spoločnosti na základe samostatného a kvalitatívneho výskumu. V záverečnej kapitole je zostavený marketingový komunikačný plán spoločnosti, ktorý vychádza zo zistených skutočností popísaných v predošlých kapitolách.