Marketingový komunikačný plán spoločnosti Firma s.r.o. pre rok 2018 - Subovicsová, Monika; Olšanová, Květa; Iván, Tamás; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Predmetom diplomovej práce je zvolenie komunikačnej stratégie spoločnosti Firma s.r.o. Cieľom práce je vytvorenie marketingového komunikačného plánu spoločnosti pre rok 2018. Práca je rozdelená do piatich kapitol, ktoré sú ďalej členené na podkapitoly. Prvá kapitola je venovaná teoretickému vymedzeniu marketingovej komunikácie a komunikačného procesu s predstavením jednotlivých komunikačných kanálov. V ďalšej časti je charakterizovaný proces plánovania marketingovej komunikácie a v rámci toho kreatívne a mediálne plánovanie. V tretej kapitole je predstavená spoločnosť Firma s.r.o. a je analyzovaná súčasná pozícia spoločnosti na trhu. Nasledujúca kapitola analyzuje marketingovú činnosť hlavných konkurentov a partnerov spoločnosti na základe samostatného a kvalitatívneho výskumu. V záverečnej kapitole je zostavený marketingový komunikačný plán spoločnosti, ktorý vychádza zo zistených skutočností popísaných v predošlých kapitolách.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses