Marketingová komunikace společnosti Sephora - Szabó, Nikola (2017)
Bakalářská práce se zabývá současnou marketingovou komunikací společnosti Sephora na českém trhu. Primárním cílem práce je analyzovat účinnost komunikační strategie společnosti na českém trhu s kosmetikou, který se v současnosti rychle rozvíjí. Toho cíle je dosahováno pomocí analýzy PEST, analýzy SWOT, analýzy konkurenčního prostředí na českém trhu a vlastního dotazníkového šetření. Výstupem práce je nejen zhodnocení účinnosti současné marketingové komunikace, ale i vlastní návrh a doporučení na novou komunikační strategii.