Služební cesty se zaměřením na dopravu - Baumruková, Tereza (2017)
Tato bakalářská práce s názvem Služební cesty se zaměřením na dopravu se zabývá základními principy služebních cest, průběhem pracovních cest, poskytováním cestovních náhrad a dopravou na služební cesty. Cílem práce je analyzovat služební cesty v konkrétním podniku a zjistit, zda existuje některý typ dopravy, který je výhodnější než další typy. Tento výzkum byl proveden zvlášť pro zaměstnance a zvlášť pro společnost.