Služební cesty se zaměřením na dopravu - Baumruková, Tereza; Kalábová, Markéta; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce s názvem Služební cesty se zaměřením na dopravu se zabývá základními principy služebních cest, průběhem pracovních cest, poskytováním cestovních náhrad a dopravou na služební cesty. Cílem práce je analyzovat služební cesty v konkrétním podniku a zjistit, zda existuje některý typ dopravy, který je výhodnější než další typy. Tento výzkum byl proveden zvlášť pro zaměstnance a zvlášť pro společnost.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses