Současný stav a výzvy německé ekonomiky - Ledinská, Monika; Bič, Josef; Straková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Hlavním cílem této práce je poukázat na možné ekonomické výzvy pro německé hospodářství. Zhodnotit jednotlivé hospodářské ukazatele s ohledem na možný budoucí vývoj, dále poukázat na současnou politickou situaci ve světě a její vliv na hospodářskou situaci Německa. To vše s ohledem na dějinný vývoj německého hospodářství od druhé světové války.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses