Zakázková webová aplikace s informačním systémem malé firmy - Pecharová, Karolína; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou zakázkového informačního systému pro malou firmu věnující se úklidovým službám Cílem práce je získat takový systém, který by vyhovoval požadavkům firmy. Práce se dále zabývá návrhem informačního systému a jeho vlastním vývojem v programovacím jazyku Java.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses