Analýza a návrh online marketingovej stratégie spoločnosti AQT.sk - Múdry, Daniel (2017)
Diplomová práca sa zaoberá online marketingovou stratégiou a online aktivitami spoločnosti AQT.sk. Cieľom práce je analýza tejto stratégie, jednotlivých nástrojov a aktivít, ktoré firma využíva a návrh ďalších krokov k zlepšeniu výkonu a efektívnosti online marketingu ako prvku komunikačného mixu. Teoretická časť práce stručne opisuje vývoj online marketingu a zároveň detailne predstavuje jednotlivé online marketingové nástroje a ich možnosti. V praktickej časti práce je spracovaná situačná analýza zameraná na odvetvie, konkurenciu a zákazníkov spoločnosti AQT.sk. Hlavnú časť práce tvorí analýza a hodnotenie súčasných online marketingových aktivít, na ktoré v poslednej kapitole nadväzuje návrh novej online marketingovej stratégie na základe modelu See-Think-Do-Care s konkrétnymi odporúčaniami pre jednotlivé online kanály.