Podnikání v pohostinství - Talaš, Petr; Fuchs, Jan; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem práce je ověřit finanční model fungování provozu typické úšpěšné Pražské restaurace, ověřit, zdali by byla zisková za předpokladu dodržování všech zákonných norem a zjistit, jak by se musely změnit vstupní podmínky modelu, aby si restaurace udržela původní ziskovost. V teoretické části je popsána metodika použitá pro sestavení modelu výsledovky a peněžních toků, platná legislativa relevantní pro provozování pohostinství a také marketingu v pohostinství. Na závěr jsou stručně formulovány doporučení, která by měly přispět ke zvýšení ziskovosti.
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses