Aplikace principů podnikové informatiky v malém podnikání - Janoušek, Jan (2017)
Smyslem této bakalářské práce je ukázat, zda a jakým způsobem lze využít principů podnikové informatiky v prostředí malého podnikání. Práce představuje podnikovou informatiku a následně předkládá návrhy pro praxi malých firem. Aplikace těchto doporučení je demonstrována v případové studii.