Aplikace principů podnikové informatiky v malém podnikání - Janoušek, Jan; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Smyslem této bakalářské práce je ukázat, zda a jakým způsobem lze využít principů podnikové informatiky v prostředí malého podnikání. Práce představuje podnikovou informatiku a následně předkládá návrhy pro praxi malých firem. Aplikace těchto doporučení je demonstrována v případové studii.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses