Zavedení reportingu ve firmě DIOSS Nýřany a.s. - Blažek, Igor; Špička, Jindřich, 1981-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce Zavedení reportingu ve firmě DIOSS Nýřany a.s. je vytvoření a zavedení systém reportingu na základě požadavku vedení společnosti a majitelů pro přehlednější a průkaznější kontrolu podniku a stanovování potřebných úkolů pro úspěšný rozvoj společnosti. Práce je rozdělena na čtyři části na úvod, teoretickou část, praktickou část a závěr. V úvodu je popsán současný stav reportingu ve společnosti a dále cíl a struktura práce. V teoretické části je zdůvodněn výběr jednotlivých ukazatelů, způsob jejich výpočtu a frekvence sledovaní. V praktické části jsou zpracovány jednotlivé reporty podle frekvence sledování. V těchto reportech je vysvětlen vývoj jednotlivých ukazatelů. V závěru práce jsou na základě vytvořeného systému reportingu zhodnoceny silné a slabé stránky společnosti a návrhy na zlepšení stavu společnosti.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses