Analýza podnikatelského prostředí Venezuely - Smolková, Petra (2017)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením podnikatelského prostředí Venezuely na základě PEST a SWOT analýzy. V první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy jako podnikatelské prostředí, metody jeho hodnocení a podstata použitých analýz. V druhé kapitole dochází k samotného zhodnocení venezuelského podnikateslkého prostředí na základě výše zmíněných analýz. V poslední kapitole jsou shrnuty rizika a bariéry, které se nachází při vstupu na venezuelský trh a dále možnosti prohloubení stávající spolupráce a perspektivy navázaní nové.