Analýza podnikatelského prostředí Venezuely - Smolková, Petra; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením podnikatelského prostředí Venezuely na základě PEST a SWOT analýzy. V první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy jako podnikatelské prostředí, metody jeho hodnocení a podstata použitých analýz. V druhé kapitole dochází k samotného zhodnocení venezuelského podnikateslkého prostředí na základě výše zmíněných analýz. V poslední kapitole jsou shrnuty rizika a bariéry, které se nachází při vstupu na venezuelský trh a dále možnosti prohloubení stávající spolupráce a perspektivy navázaní nové.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses