Podnikatelský plán na založení křesťanské kavárny - Makumbirofa, Vivienne; Čermáková, Elvíra; Krupka, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku vypracování podnikatelského plánu na založení křesťanské kavárny. Práce je rozdělena do dvou pomyslných částí. První část práce rozebírá analýzu podnikatelského plánu jako takového, a tudíž se zaměřuje na definice, pojmy a základní zásady podnikatelského plánu. V druhé části práce je poté sestaven reálný podnikatelský plán, který se opírá o teoretickou část a konkrétní data vycházející z reálného podnikatelského prostředí. Cílem této práce je vypracování podnikatelského plánu a poskytnutí odpovědi na otázku, zda je tento projekt proveditelný a životaschopný.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses