Marketingová komunikácia prostredníctvom módneho blogu - Drozdová, Natália; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalárska práca skúma využitie módnych blogov v marketingovej komunikácii. Prináša pohľad na to, ako sú módne blogy vnímané ich čitateľmi a aký na nich majú účinok. Teoretická časť práce popisuje marketingovú komunikáciu, komunikačný proces, komunikačný mix a internetový marketing. Nadväzuje na to charakteristika blogov a sociálnych sietí. Praktická časť práce pozostáva z popisu fungovania vlastného módneho blogu a jeho propagácie na sociálnych sieťach. V závere práce bol pomocou dotazníkového prieskumu zisťovaný pohľad verejnosti na módne blogy a ich vplyv na čitateľov. Práca je zakončená odporúčaniami venovanými módnym blogerom, ktoré vychádzajú z vlastnej skúsenosti s módnym blogovaním
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses