Komparace režimů podpory startupů ve vybraných zemích EU - příspěvek pro rozvoj inovačního potenciálu - Hluchník, Tomáš (2017)
Diplomová práce je věnována podpoře startupů na úrovni EU a ve vybraných členských státech. Podpora startupů je klíčová pro rozvoj inovací v zemi a přispívá tedy k růstu konkurenceschopnosti. Cílem práce je identifikovat faktory, které vedou k růstu inovačního potenciálu. To na základě komparace podpor Velké Británie, Finska a České republiky.