Komparace režimů podpory startupů ve vybraných zemích EU - příspěvek pro rozvoj inovačního potenciálu - Hluchník, Tomáš; Bič, Josef; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce je věnována podpoře startupů na úrovni EU a ve vybraných členských státech. Podpora startupů je klíčová pro rozvoj inovací v zemi a přispívá tedy k růstu konkurenceschopnosti. Cílem práce je identifikovat faktory, které vedou k růstu inovačního potenciálu. To na základě komparace podpor Velké Británie, Finska a České republiky.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses