Vztah mezi poptávkou a nabídkou restaurace „U Cvičáku“ v Liberci - Hlavatá, Martina; Valentová, Jana; Machová, Božena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem bakalářské práce je zjistit, do jaké míry koresponduje nabídka restaurace U Cvičáku v Liberci s potřebami a požadavky zákazníků a na základě těchto zjištění navrhnout vylepšení nástrojů marketingového mixu s účelem zvýšení spokojenosti stálé klientely, případně oslovení nových zákazníků. Teoretická část podává základní informace k problematice pohostinství a marketingu. Praktická část obsahuje analýzu marketingového mixu restaurace a následný marketingový výzkum v podobě skupinové diskuze se zákazníky. Získané výsledky jsou v poslední kapitole porovnány a na jejich základě jsou navržena vylepšení nástrojů marketingového mixu restaurace.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses