Vybrané aspekty přestupkového práva - Myshchenko, Maria; Chvátalová, Iva; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se zabývá vybranými aspekty přestupkového práva. Práce je rozdělena do šesti kapitol. První kapitola je věnována úvodu do správního práva trestního a jeho historickému vývoji. Druhá kapitola se zabývá přestupkovým právem hmotným a charakteristikou jeho základních pojmů. Třetí kapitola je zaměřena na přestupkové právo procesní. Čtvrtá kapitola platnou právní úpravu přestupkového práva zhodnocuje. Pátá kapitola se zabývá novou právní úpravou přestupků. Obsahem poslední šesté kapitoly je zhodnocení nové právní úpravy a její srovnání s dosavadní úpravou přestupkového práva.
Vedoucí práce: Iva Chvátalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses