Specifika podnikání v Korejské republice - Leonova, Tatiana (2017)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit současné podnikatelské prostředí Korejské republiky. Analýza je provedena metodou PESTEL. Postupně jsou zkoumány politické, ekonomické, sociální, technologické faktory, ekologické a legislativní faktory.