Specifika podnikání v Korejské republice - Leonova, Tatiana; Němečková, Iveta; Tročil, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit současné podnikatelské prostředí Korejské republiky. Analýza je provedena metodou PESTEL. Postupně jsou zkoumány politické, ekonomické, sociální, technologické faktory, ekologické a legislativní faktory.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses