Postavení společnosti Travel Service na českém leteckém trhu - Holá, Alžběta; Vaško, Martin; Majerčinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práce je zaměřena na analýzu pozice Travel Service, a.s. na českém leteckém trhu. Dále se také snaží vyzdvihnout aspekty, které stály za jejím dynamickým rozvojem, a stanovit prognózy dalšího vývoje společnosti. Teoretická část zahrnuje historii, rozvoj a pozici letecké dopravy ve světě. Také pojednává o jejích trendech a inovacích a významu pro cestovní ruch. Probírány jsou zde také mezinárodní organizace civilního letectví, mezinárodní úmluvy a deregulační proces letecké dopravy. Analytická část popisuje společnost Travel Service, a.s., její vznik a historii. V této části jsou analyzovány ekonomické ukazatele a obchodní strategie společnosti. Také je zde provedena komparace Travel Service, a.s. s hlavní konkurencí, analýza budoucího vývoje společnosti a finanční analýza na základě modelu IN05.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses