Ubytovací zařízení a možnosti distribuce se zaměřením na OTAs - Macháčková, Eva (2017)
Cílem této bakalářské práce je vymezit problematiku současné distribuce a zaměřit se především na online cestovní agentury (online travel agencies), dále již nazývané pouze zkratkou OTAs. Dále je cílem ukázat možnosti distribuce konkrétního ubytovacího zařízení v praxi a navrhnout různá opatření, která povedou k optimalizaci této distribuce.