Ubytovací zařízení a možnosti distribuce se zaměřením na OTAs - Macháčková, Eva; Vaško, Martin; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je vymezit problematiku současné distribuce a zaměřit se především na online cestovní agentury (online travel agencies), dále již nazývané pouze zkratkou OTAs. Dále je cílem ukázat možnosti distribuce konkrétního ubytovacího zařízení v praxi a navrhnout různá opatření, která povedou k optimalizaci této distribuce.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses