Vliv sdílené ekonomiky na spotřební chování v cestovním ruchu - Veselá, Jana (2017)
Práce se zabývá vlivem sdílené ekonomiky na spotřební chování v cestovním ruchu. Teoretická část zkoumá různé úhly pohledu na spotřební chování a důležitost mobilních technologií pro nynější rozvoj sdílené ekonomiky. Praktická část se pak již soustředí na charakterizování sdílené ekonomiky, vymezení konkrétních zprostředkovatelů a především pak na samotný vliv tohoto fenoménu na spotřební chování v cestovním ruchu, a to v sektorech ubytování a dopravy.