Vliv sdílené ekonomiky na spotřební chování v cestovním ruchu - Veselá, Jana; Vaško, Martin; Frühaufová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práce se zabývá vlivem sdílené ekonomiky na spotřební chování v cestovním ruchu. Teoretická část zkoumá různé úhly pohledu na spotřební chování a důležitost mobilních technologií pro nynější rozvoj sdílené ekonomiky. Praktická část se pak již soustředí na charakterizování sdílené ekonomiky, vymezení konkrétních zprostředkovatelů a především pak na samotný vliv tohoto fenoménu na spotřební chování v cestovním ruchu, a to v sektorech ubytování a dopravy.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses