Rozvoj služeb v oblasti prodeje hutního materiálu - Kobrlová, Lucie; Halík, Jaroslav, 1961-; Málek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práce se věnuje projektu zaměřenému na rozvoj služeb v oblasti prodeje hutního materiálu. Zohledňuje nejenom možnost realizace projektu Business Services, ale zároveň navrhuje konkrétní postupy a řešení. Opírá se jak o odborné publikace a statistická data, tak o interní dokumenty firmy XY a vlastní výzkum zaměřený na potřeby zákazníků v oblasti úpravy a opracování trubek a dutých uzavřených profilů. Opodstatněnost hlavní myšlenky projektu je podložena čtyřmi základními faktory. Vývoj trhu, konkurence, požadavky zákazníků a dlouhodobá strategie zainteresované společnosti XY tak představují výchozí bod pro vymezení konkrétní podoby projektu. Na základě vyhodnocení těchto faktorů jsou vytvářeny jednotlivé výstupy práce v podobě podnikatelského záměru a projektového plánu. Kromě rozboru zdrojů, rozpočtu a harmonogramu se práce zabývá také identifikací hlavních rizik spojených s projektem. Výsledkem je konkrétní návrh projektu.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses