Bilaterální investiční smlouvy z pohledu ochrany investic - Šrámek, Petr; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Černá, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se věnuje bilaterálním investičním smlouvám, které tvoří investičního prostředí a zajišťují ochranu investic mezi státy. Ochrana spočívá v dodržování akceptovaných pravidel. V případě, že se poruší sjednaná pravidla, dochází k investičním sporům, jimiž se tato práce zabývá. Cílem je analýza a identifikace bilaterálních investinčích dohod a problematiky s nimi spojené.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses