Možnosti řízení eventů - Caltová, Tereza (2017)
Prvním cílem práce bylo uplatnit vybraný přístup k event managementu Swena Damma (popsán v teoretické části) k charakteristice konkrétního eventu, pobočkové konference neziskové studentské organizace AIESEC, Konference Lets Prague Jaro 2017. Autorka vycházela hlavně z expertních rozhovorů s manažerem konference a emailové komunikace s dalšími členy konferenčního týmu. Druhým cílem bylo event na základě odchylek od zvoleného postupu zhodnotit. Třetím cílem bylo zodpovězení výzkumných otázek náhodně vybranými účastníky akce formou hloubkových rozhovorů a mystery shoppingu a případné odhalení rozdílností odpovědí. Na základě druhého a třetího cíle byl sestaven seznam doporučení, který byl organizací přijat a zahrnut do podkladů pro příští konferenci.